//Miss Taxi






Short Bio


Hello! I am Jiji. Miss Taxi from Malaysia. Follow me and Enjoy in My blog^^

FACEBOOK|TWITTER
Owner | Gula Hati | Friendsship | Diary


Bio


Credits
♥♥♥♥♥♥♥♥

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Edit by: Lizsaa Ezsyaa

Older Post
Wednesday, 28 May 2014 | 5/28/2014 02:09:00 pm | 0 Sweet Cupcake
Hai Assalamualaikum dan selamat soreee, Salam 1Malaysia, Indonesia, Jepun, Manila, Korea dan yang sewaktu dengannya :3

Sumpah woii rindu ber'blogging'. Bakat terpendam yang memang sengaja tak di asah dan sekarang aku rasa aku perlu berjinak kembali dalam aktiviti ber'blogging' ini kerna aku sekarang em emm mempunya banyak gileee masa terluang, masa kosong, masa yang tak dibelanjakan serta masa yang tidak di kreditkan. Tudiiaaaa budak akaun berbicara :3 HAHAHA. Lagipun sekarang musim cuti sekolah ye dok? Student mana ada busy waktu cuti *usha budak pandai* 
Sekarang ni memang agak banyak waktu yang tak terluang sebab aku mengahabiskan cuti aku hanya dengan tidoq, bangun makan, tolong mak aku sikit-sikit dan kemudian tidoq balik :3 Mai tang tolong mak tu nampak laa sikit ciri-ciri anak solehah kat situu -_- puiyy. Disebab kan aku takp sekolah pun hari last haritu, so aku tak dapat apa pun qeja sekolah. Bagus kan. ye dok? Jangan dok tanya la pasai balik kampung ka apa kaaa. Selagi mak aku tak katup kedai, selagi tu la aku takkan kemana-mana. Mak aku nak katup kedai dia cuma waktu nak dapat cucu nanti lee kot --" Cakap pasai cucu mak aku. Well In Shaa Allah kalau takdak angin monsun ka ribut ka apaa kak aku selamat melahirkan anak sulung dia. Aku yang tak sabaq nak pegang baby sebenaqnyaa. Pengalaman pertamaa wooo. Hampa tau apa? -oo-
Okey dah cakap pasai mak aku dengan cucu dia. Aku ni nak cerita pasai aku sebenaqnya tapi tu laa meqalek dok cerita pasai mak aku, teruih lupa apa aku nak cakap pasal aku -..- takpa.. tengok gambaq dulu nohh?

p/s: sapa berani kata natang ni tak comei aku tikam :3

Okey aku langsung tak ingat -oo- Maaf sekalian alam, maaf dunia. Hahahaha, ngakk apapa ahh, nanti bisaa berkongsi lagii. ye dok? Okey big boss dah panggil dan aku terpaksa pergi. Maaf andai ada terkasar bahasa ka apa kaa :o

Assalamualaikum boieeee~