//Miss Taxi






Short Bio


Hello! I am Jiji. Miss Taxi from Malaysia. Follow me and Enjoy in My blog^^

FACEBOOK|TWITTER
Owner | Gula Hati | Friendsship | Diary


Bio


Credits
♥♥♥♥♥♥♥♥

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Edit by: Lizsaa Ezsyaa

Wednesday, 28 May 2014 | 5/28/2014 02:09:00 pm | 0 Sweet Cupcake
Hai Assalamualaikum dan selamat soreee, Salam 1Malaysia, Indonesia, Jepun, Manila, Korea dan yang sewaktu dengannya :3

Sumpah woii rindu ber'blogging'. Bakat terpendam yang memang sengaja tak di asah dan sekarang aku rasa aku perlu berjinak kembali dalam aktiviti ber'blogging' ini kerna aku sekarang em emm mempunya banyak gileee masa terluang, masa kosong, masa yang tak dibelanjakan serta masa yang tidak di kreditkan. Tudiiaaaa budak akaun berbicara :3 HAHAHA. Lagipun sekarang musim cuti sekolah ye dok? Student mana ada busy waktu cuti *usha budak pandai* 
Sekarang ni memang agak banyak waktu yang tak terluang sebab aku mengahabiskan cuti aku hanya dengan tidoq, bangun makan, tolong mak aku sikit-sikit dan kemudian tidoq balik :3 Mai tang tolong mak tu nampak laa sikit ciri-ciri anak solehah kat situu -_- puiyy. Disebab kan aku takp sekolah pun hari last haritu, so aku tak dapat apa pun qeja sekolah. Bagus kan. ye dok? Jangan dok tanya la pasai balik kampung ka apa kaaa. Selagi mak aku tak katup kedai, selagi tu la aku takkan kemana-mana. Mak aku nak katup kedai dia cuma waktu nak dapat cucu nanti lee kot --" Cakap pasai cucu mak aku. Well In Shaa Allah kalau takdak angin monsun ka ribut ka apaa kak aku selamat melahirkan anak sulung dia. Aku yang tak sabaq nak pegang baby sebenaqnyaa. Pengalaman pertamaa wooo. Hampa tau apa? -oo-
Okey dah cakap pasai mak aku dengan cucu dia. Aku ni nak cerita pasai aku sebenaqnya tapi tu laa meqalek dok cerita pasai mak aku, teruih lupa apa aku nak cakap pasal aku -..- takpa.. tengok gambaq dulu nohh?

p/s: sapa berani kata natang ni tak comei aku tikam :3

Okey aku langsung tak ingat -oo- Maaf sekalian alam, maaf dunia. Hahahaha, ngakk apapa ahh, nanti bisaa berkongsi lagii. ye dok? Okey big boss dah panggil dan aku terpaksa pergi. Maaf andai ada terkasar bahasa ka apa kaa :o

Assalamualaikum boieeee~

Fun. And. Holiday. And. Waiting. Result.
Friday, 13 December 2013 | 12/13/2013 07:20:00 am | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum and hai hai hai. Good Morning evelibody -.- haha. well fuhh fuhh fuhhhhh *tiup habuk* berkarat berhabuk berhantu berpenunggu dan semua ber dah blog aku nii -,- haha, being busy for PMR preperation actually. And now baru bebas daripada berperang *dah dua bulan bebas senanya* hohooo. Now dalam mood bekerja. Emm cari rezeki *bajet* haha -..- Tapi best ahh kerja. Kerja pulak dengan mak aku. Memang aku lah king segala king yang mengarah orang sana sini, bergaduh sana sini. Muehehhehe.

Err apak panjang muakdimah akuu -..- Err tengok tajuk? *Usha tajuk* emm "Fun. And. Holiday. And. Waiting. Result." Now mood holiday aku sangatlah maju jaya dengan bangganya. ehh? emm okey, cuti pun tinggal lagi tah berapa hari lagi. Aku pun busy dengan qeja, so takrasa lama ahh cuti nii -..- Sepanjang cuti, takdak apa yang special pun yang aku buat. Keluar langkawi pun cuma sekali. Memang banyak masa dihabiskan dengan kerja ahh. senang cita -_-

Wuuu and guess what. Result bakal keluar 19/12. and me sitting infront of the laptop like WHO CARE? Hahaa :3 Jyeahh getaq tuu memang la ada tapi emm pasrah dengan result actually -.- Kalau aku dah berusaha sehabis mungkin, buatpa nak takot dengan result bagai kan? Itu apa yang kita usaha. Yakin je laa dengan apa pemeriksa nak bagi. Yakin dengan ketentuan Allah. That all :)

Perghh confident ja gaya cakap tuu -_- haha. Exceli aku takkesah dengan apa yang bakal keluaq. Mungkin sebab this is me and the result will never destroy who are me. MAYBE :3 Err but, whatever happen. Please pray for my result. I wish that i can see my parent cry because of they're happy and not because of my bad grade -.- haha :D Okey that all from me today.

Goodbye :) Assalamualaikum